Unable to Update Software Asset

Tom_HydeTom_Hyde Customer Advanced IT Monkey ✭✭✭
We are having a problem when trying to update any of our Software Assets - We are getting the below error message:-

Cireson Asset Management
propertyName
Additional Information:
Date: 13/06/2016 09:25:58
Application: System Center Service Manager
Application Version: 7.5.3079.607
Severity: Error
Message: Cireson Asset Management

System.ArgumentException: propertyName
   at Microsoft.EnterpriseManagement.UI.SdkDataAccess.DataAdapters.EnterpriseManagementObjectProjectionDataType.GetPropertyValue(Object source, String propertyName)
   at Microsoft.EnterpriseManagement.UI.DataModel.BindableDataItem`1.get_Item(String propertyName)
   at Microsoft.EnterpriseManagement.UI.SdkDataAccess.DataAdapters.BindableCachedDataItem`1.get_Item(String propertyName)
   at AssetManagement.ConsoleTasks.Helpers.a(IDataItem A_0, EnterpriseManagementObject A_1)
   at AssetManagement.ConsoleTasks.Helpers.a(IDataItem A_0, EnterpriseManagementGroup A_1, Boolean A_2, Int32 A_3, Int32 A_4)


Has anyone come across this before or am i doing something wrong??

Best Answer

Answers

  • joivan_hedrickjoivan_hedrick Cireson Consultant Advanced IT Monkey ✭✭✭
    This error most often occurs after extending a class without closing the console and reopening it. Does it persist after restarting the console, or trying it from a different workstation/server?
  • Tom_HydeTom_Hyde Customer Advanced IT Monkey ✭✭✭
    Yes, tried closing and opening the console locally and off a server and still continue to get the error
  • joivan_hedrickjoivan_hedrick Cireson Consultant Advanced IT Monkey ✭✭✭
    A few followup questions: Do you have any class or form customizations in place for software assets? Does the same error occur when create a new software asset, as opposed to editing an existing one? Do other Asset Management modules work, with only Software Assets giving you issues?
  • Tom_HydeTom_Hyde Customer Advanced IT Monkey ✭✭✭
    We have no form customisations and the error continues to appear when creating a new asset or updating. All the other asset management modules work fine.
  • joivan_hedrickjoivan_hedrick Cireson Consultant Advanced IT Monkey ✭✭✭
    Nothing is jumping out at me so far. You are currently on SCSM UR9, what version of Asset Management? Do you have a lab that this is reproducible in by chance? 
  • Tom_HydeTom_Hyde Customer Advanced IT Monkey ✭✭✭
    UR9 and it only started happening when we updated to the latest version of the asset management.
    I can set it up in our lab environment but currently its not on there.
  • Kristi_MillerKristi_Miller Customer IT Monkey ✭

    We are also getting this same error after updating to the latest version of the asset management.

  • joivan_hedrickjoivan_hedrick Cireson Consultant Advanced IT Monkey ✭✭✭
    This error also occurs for me when using the 'Update Software Asset' console task when in a view, but seems to work when opening the Software Asset and using the task within the open form for the Software Asset. I'm looking into the former - can you confirm that using the form task for 'Update Software Asset' works for you in the meantime? (and/or let me know if you are seeing a different issue). 
  • Tom_HydeTom_Hyde Customer Advanced IT Monkey ✭✭✭
    Accepted Answer
    @joivan_hedrick ; Yes, it appears using the form task for 'Update Software Asset' works OK.
Sign In or Register to comment.